Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Изработка на <strong>онлайн магазин</strong>

Изработка на онлайн магазин

 

Уеббилд България предлага конструиране на онлайн магазини с разнообразни възможности. Подходът към всеки клиент е строго индивидуален, така както функционалността на всеки Интернет магазин е индивидуална.

Например, много от собствениците желаят техните потребители да поръчват онлайн, но да плащат само с наложен платеж. Други онлайн търговци предпочитат online разплащания чрез различни  системи. 

 

Разплащателни системи за онлайн магазини, които интегрираме са:

Epay:

https://www.epay.bg/

Borica:

http://www.borica.bg/index.php?p=serv07

PayPal:

https://www.paypal.com/bg

Местни и международни дебитни карти Maestro

Международни кредитни карти MasterCard

Eurocard-MasterCard 

Местни и международни дебитни карти Visa Electron

Международни кредитни карти Visa

SMS разплащателна система чрез https://mobio.bg/site/

 

Някои търговци се възползват от възможността за осъществяване на интеграция, посредством модул за доставка към куриерска фирма. Това им дава възможност да автоматизират подготовката по товарителниците и да оптимизират разходите си за доставки.

Клиентите на всеки интегриран магазин имат възможност да получават информация за цената на куриерската услуга още на сайта на електронния магазин. При поръчка те могат да определят типа и условията за доставка – дали да бъде изпратена до посочения от тях адрес или до удобен офис на куриерска фирма. Могат да избират също дали да ползват допълнителни услуги като обявена стойност, приоритетен час за доставка и др.

При настройката на модула (прави се еднократно при интегрирането на магазина) търговецът има възможност да определи условията за доставка на изпращаните от него пратки, както и предварително да се разпореди за връщането на стоката към него при евентуален отказ от страна на получателя.