За колко време се изготвя сайт?

За колко време се изготвя сайт?

vreme-za-izrabotka

Към изработката на всеки уеб сайт ние подхождаме индивидуално, поради различната сложност на всеки проект. Преди да започнем работа по Вашия сайт, ние ще Ви информираме колко време ще отнеме. Стандартно срокът за изграждане и първоначално тестване на малък сайт (до десет страници) е от седем до десет дни, от момента на предоставяне на изходните материали (текстове, снимки, лого и други).

Има сайтове, които се изработват и за по-дълъг период от време, например за 3-6 месеца. Но както казахме, всичко зависи от сложността на сайта, неговата функционалност, дизайн, от това дали ще бъде попълнен от Вас, или от нашия екип и още много други фактори, които играят роля за изготвянето му. При представяне на оферта за изработка на сайт, ние задължително упоменаваме и срока, за който ще бъде изготвен.

За да стане най-бързо и лесно вашия сайт е необходимо да разпишете добре теническо задание по което лесно и бързо да се ориентираме, какво трябва да изработим за Вас.  Ако сте затруднени, какво да напишете като задание, свържете се с нас и наш консултант, ще Ви съдейства.

Портфолио

Проекти изработени от Уеббилд България ЕООД

WebBuild