Какво е динамичен уеб сайт?

Какво е динамичен уеб сайт?

dinamichen-website

Диманичен уеб сайт е уеб сайт, чието съдържание варира в зависимост от заложените параметри и скриптове в него.
Всеки динамичен уеб сайт е обвързан с собствена база данни, в която се съхранява неговата информация и система за управление на тази информация наречена CMS (Content Management system).

Това е уеб сайт, чието съдържание можете да управлявате сами, без помощта на програмист и без да имате някакви специални умения.

Динамичният уеб сайт притежава CMS система (адмнистративен панел), която изработваме индивидуално за всеки клиент, според неговите изисквания.

Повечето CMS системи в нашата комания се изработват от нас изцяло на български език и работата с тях е лека и приятна. За някой фирмени уеб сайтове изполваме готова CMS система WordPress, стига да покрива нуждите на сайта.

Динамичният уеб сайт е препоръчителен за всеки клиент. С негова помощ спестявате много време и средства за корекции по текстовете или изображенията.
Динамичният уеб сайт Ви позволява сами да създавате нови страници, подстраници с информация, новини или артикули. Колкото повече страници създавате в сайта си , толкова по-добре ще се индексира в google и по-лесно ще Ви откриват потенциални клиенти. Така ще разширите своя сайт и ще подобрите дейността си.

Портфолио

Проекти изработени от Уеббилд България ЕООД

WebBuild