Какво е SEO оптимизация ?

Какво е SEO оптимизация ?

SEO (search engine optimization) и какво е това SEO оптимизация?
 

Нашият екип ще се опита да Ви отговори на този въпрос с помощта на лесни за възприемане думи, без излишни програмни термини, за да разберете защо имате нужда от тази функция.

 

Когато се обърнете към някоя фирма за изработка на уеб сайтове, Вие искате от тях красив и функционален сайт, за да може клиентите лесно да намират продуктите Ви и да им харесва дизайна или външната част на сайта. Те създават за вас всичко това, но все още Вашият сайт не се показва в първите позиции за google и др. търсачки.

Това е така, защото търсачките не са хора, а машини, които разглеждат милиони уеб страници. Търсачките имат различно виждане за Вашия сайт, те го посещават и го обхождат.

Това не означава, че не трябва да имате красив сайт, той може да бъде такъв, но трябва да бъде и добре оптимизиран за ключовите думи, които искате да открие Google машината вътре.

Програмният код на уеб базирания софтуер е същостта на сайта или неговото ядро, откъдето търсачките се информират за съдържанието и дейността на сайта. Мрежата е сложна и търсачките извършват много операции, за да съберат качествена и пълна информация за Вашия сайт.

Портфолио

Проекти изработени от Уеббилд България ООД

webbuild.bg