Как да изберем фирма за сайтове?

Уеббилд България ЕООД

ПРОГРАМИРАНЕ И ПОДДРЪЖКА

Или с други думи, какво правим най-добре и за какво ни се доверяват нашите клиенти

Изработка на онлайн магазин

Разширете обхвата на бизнеса си, онлайн магазина денонощно продава за Вас

Изработка на сайт

Изработка на сайт за Вас или вашия бизнес. Уеб сайт изграден с най-нови технологии

Къстъм ERP системи

ERP система или софтуер за управление на бизнеса с уеб интерфейс

Как да изберем фирма за сайтове?

kak da izberem firma

Търсенето на фирма за изработка на сайт е отговорна и не лека задача. В днешно време има много фирми, които предлагат изработка на сайт, но как да разберем коя фирма е най-подходяща? Има няколко важни моментa, на които трябва да обърнете внимание преди да решите да възложите изпълнението на проект.


 

Разгледайте сайта на фирмата

odit na firma

Разгледайте сайт структурата на фирмата начина, по който те представят услугите си и начина, по който позиционират информацията за техните услуги. Ако тяхната структура и позициониране ви допада има голям шанс да ви допадне структурата, която ще Ви предложат и за вашия сайт. В последните години повечето уеб агенции използват готова структура за сайтове като закупуват темлейт. Това спестява много време и много от цената за изработка на уеб сайт и определено е добър избор. В последните години повечето сайтове са изградени именно върху темплейт. Разбира се можете да изберете вашия сайт да не е върху темплейт, а да е нарисуван специално за Вас от графичен дизайнер. Това е по-бавен и по-скъп процес, но също е добро решение стига да заделите достатъчно време и от ваша страна. Не е от значение кой подход ще изберете, важно е фирмата, с която ще работите да разбира от работата си и да разполага с екип от професионални програмисти. Всяка дигитална агенция има своята история и компетенции.


 

История и компетенции

Всяка уеб агенция има страница „За нас“, разгледайте колко опит е натрупала фирмата и какви са нейните компетенции. За вас не е важно да знаете с какви програмни езици работи, а е важно да се убедите дали фирмата е компетентна да направи връзка между offline и online бизнеса. Това са две различни компетенции и за добрата им синхронизация се изисква опит и различен поглед. В онлайн присъствието е важно потребителското изживяване, така както е важно как посрещате един клиент във вашия офис или търговски обект. Ако фирмата е натрупала дългогодишен опит несъмнено ще го използва за реализацията на вашия уеб сайт.

Ако фирмата познава много програмни езици и технологии сигурно, е че може да разработи и най-сложните функционалности за вашия проект.


 

Разгледайте портфолиото с изпълнени проекти от фирмата

portfolio

Вижте какво са направили има ли в портфолиото им проекти, които да ви допадат като структура, уеб дизайн и функционалност? Изработили ли са проекти във Вашата ниша?

Ако не са правили уеб сайтове във Вашата ниша, то тогава обърнете внимание как са се справили с проекти в друга ниша. Това може да Ви даде ясен отговор за това как биха се справили с вашия проект.


 

Свържете се с фирмата

Изпратете им задание за изработка на уеб сайт, уговорете си среща, обсъдете реализацията на вашия сайт, обмислете какви резултати ви обещават и преценете дали могат да се справят с тях. Ако са спечелили доверието ви, могат да спечелят доверието и на вашите потенциални онлайн клиенти.

 

Как да подготвя задание за изработка на уеб сайт?

Портфолио

Проекти изработени от Уеббилд България ЕООД

WebBuild