Изработка на онлайн магазин "Чародейно"

Изработка на онлайн магазин "Чародейно"

Изработка на онлайн магазин „Чародейно“

Онлайн магазин „Чародейно“ е собственост на „Мари топ дизайн“ ООД. Екипът на дружеството се  е посветил в  създаването на нова продуктова линия спално бельо и интериорен текстил, декорирани с български фолклорни шевици.

За „Чародейно“ изработихме двуезичен онлайн магазин, който напълно отговаря на основната му цел: По един нетрадиционен и впечатляващ начин да  обедини модерния стил с текстилни изделия с етно мотиви. Навигацията е лесна и изключително приятна.

Ясно се отличава пъстрата колекция от продукти с народни шевици от различни фолклорни области на страната, които по своеобразен начин пренасят културното ни наследство във всеки дом. Изборът е между малки серии или единични бройки спално бельо, декоративни възглавници, покривки за маса и пердета.

В продуктовата страница има специална секция „Индивидуални поръчки“. Тук всеки може да изпрати лично запитване и да опише своето желание за изделие по собствена идея. За реализирането му са налични две основни технологии – 3D печат и многоцветна бродерия.

Всеки продукт има собствено описание, което е подробно и включва достатъчно полезна и любопитна информация, включително и за символиката на вплетените шевици. Още за магията на родния фолклор и обичаи, всеки може да прочете в блог секцията.

Поръчката става лесно, без задължителна регистрация. Добавената стока в количката веднага се обработва като крайна цена, включително с разходите за доставка. За улеснение на клиентите е възможно заплащане по избор - онлайн или с наложен платеж.

Тези, които предпочитат да разполагат с архив на своите поръчки, могат по съвсем опростена процедура да си направят акаунт. Това е полезна опция и за всички, които искат да следят за намаления и промоционални оферти в магазина.

На страницата с контакти има подробна информация и упътване как най-лесно може да се стигне както до централния офис, така и до производствения цех. На разположение е телефон за връзка, има изписан и имейл за тези, които предпочитат писмената кореспонденция.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg