В продуктовата страница има специална секция „Индивидуални поръчки“. Тук всеки може да изпрати лично запитване и да опише своето желание за изделие по собствена идея. За реализирането му са налични две основни технологии – 3D печат и многоцветна бродерия.

Всеки продукт има собствено описание, което е подробно и включва достатъчно полезна и любопитна информация, включително и за символиката на вплетените шевици. Още за магията на родния фолклор и обичаи, всеки може да прочете в блог секцията.

Поръчката става лесно, без задължителна регистрация. Добавената стока в количката веднага се обработва като крайна цена, включително с разходите за доставка. За улеснение на клиентите е възможно заплащане по избор - онлайн или с наложен платеж.

Тези, които предпочитат да разполагат с архив на своите поръчки, могат по съвсем опростена процедура да си направят акаунт. Това е полезна опция и за всички, които искат да следят за намаления и промоционални оферти в магазина.

На страницата с контакти има подробна информация и упътване как най-лесно може да се стигне както до централния офис, така и до производствения цех. На разположение е телефон за връзка, има изписан и имейл за тези, които предпочитат писмената кореспонденция.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща