Подаденият формуляр все още не означава разрешен достъп до пазаруване. Такъв се получава след одобрение от администратор, като за целта клиентът получава потвърждение на посочения при регистрацията имейл. Освен различните цени, в системата разработихме функционалност за индивидуален процент отстъпка за всеки потребител. Намаление може да се ползва за всеки продукт, като за отделните категории то може да бъде различно.

Създадохме и модул за импорт и ъпдейт на продукти и наличности чрез .xls файл. Към всяка поръчка могат да бъдат създадени неограничен брой файлове - проформа фактура, фактура, кредитно известие, стокова разписка и др. За всеки добавен документ системата автоматично изпраща имейл на клиента с линк за сваляне и печат на файла.

Едновременно с това, всички файлове остават налични и в профила на клиента в самата платформа, откъдето могат да бъдат изтеглени по всяко време. Multi View на продуктите е разработено в четири различни грида и всеки потребител може да избира удобната за него визия, както и още там да отбелязва брой продукти за всяка поръчка.

Системата разполага с достатъчно филтри за бързо и лесно намиране на продуктите. Плюс за клиентите е и собствената търсачка „Autocomplete“, която позволява разширено търсене по продукт, име, индекс, както и избор на конкретната категория или сканиране на баркод на производител.

Налична е и услугата „Вземи от склад“, която пести време и усилия. Продуктите могат да бъдат заявени онлайн по всяко време, приготвени от персонала в рамките на работния ден и получени до офис на „Еконт“ или до личен адрес. Могат да бъдат взети и от физическия магазин на фирмата. И още - всички стоки могат да бъдат поръчани по телефон и доставени с транспорт на фирмата.

Включили сме и блок модул „Новини“, където всеки може да намери интересна и полезна информация. В „Контакти“ има подробни данни за местонахождението на фирмата, Google Maps координати, възможност за връзка по телефон или чрез писмена форма.

За тези, които използват системата през мобилен апарат сме разработили скрипт, чрез който могат с един клик да включат камерата и да сканират баркод на продукт, до който да стигнат бързо. Цялата обща информация за поръчката стъпка по стъпка е описана в специален модул, а ползите от системата са изброени в „Защо В2В Румик?“.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща