Изработка на онлайн магазин PCLife.bg

Изработка на онлайн магазин PCLife.bg

PCLife са сред лидерите в търговията с употребявани компютри, лаптопи, монитори и други електронни устройства втора ръка. За тях създадохме онлайн магазин който притежава редица функционалностти, които са от изключителна полза за клиентите - свързани продукти, модул за промоции, нюзлетър система  и т.н. В онлайн магазина са разработени няколко метода на плащане, като ( "Наложен платеж", "Банков път", "PayPal", "Плащане с карта през БОРИКА").

При пазаруване потребителите могад да изберат различен метод за доставка сред които са ("До офис на Еконт", "До офис на Speedy", "Взимане на място от физически обект на рителъра", "До адрес").

В онлайн мгазина е разработена опция за Cross-selling, която спомага много както на потребителите, така и за увеличаване продажбите на рителъра.

За по-голямо удобсво на потребителите разработихме търсачка с autocomplete резултати, както и микрофон за гласово търсене.

Административният панел на сайта е свързан и с външна складова програма "Money Work" на Ген Софт, която позволява оптимизиране на работата в самата фирма, както и посточнната актуализация на наличности и цени на продуктите.

Публикуването, редактирането и управлението на цялото съдържание на сайта е изключително лесно и удобно.

В административната част на онлайн магазина в модул "Управление на поръчки", са интегрирани модули на Speedy и Еконт за автоматично генериране на товарителници, като за по-голямо удобсво интерфейсите и на двата модулу са едно към едно с оригиналните. Разработена е система за автоматично изпращане на имейли към потребителите с номер на товарителница и линк за тяхното проследяване. 

Накратко казано - това е един онлайн магазин, чието удобство всеки ще оцени. 

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg