Изработка на онлайн магазин за вина и алкохолни напитки

Изработка на онлайн магазин за вина и алкохолни напитки

Wineoutlet е онлайн магазин, който предлага на своите клиенти богато разнообразие от вина и спиртни напитки от нова и стара реколта. Outlet вината, които предлага сайта са с доказано качество и вкус, които са запазили своите качества след като пазара не е успял да ги усвои на време. За ценителите има и миксирани предложения в кашони от различни видове вина.

Този сайт е изработен в две езикови версии: български и английски. Всеки потребител може лесно да пазарува избраните от него продукти, след като ги добави в количката за пазаруване и попълни своите данни. Регистрираните потребители имат по-големи функционални и възможности - те могат да следят статуса на своите поръчки, след като влезнат в своя акаунт и да добавят продукти в категория любими. Сайтът притежава и секция за сравнение, където могат да се добавят продукти и да се сравнят техните характеристики.
Онлайн магазинът притежава и административен панел, чрез който администратора може да се добавя неограничен брой вина и спиртни напитки.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg