Изработка на сайт за недвижими имоти

Изработка на сайт за недвижими имоти

Кисьов Инвестмънт ООД е фирма предлагаща различни имоти под наем и за продажба. Клиентът пожела динамичен уеб сайт, в който да се публикуват обяви за различни апартаменти, къщи, вили, парцели за продажба или за пускане под наем и се довериха на нас за създаването му.

Сайтът е с две езикови версии: български и английски. Чрез вертикалното меню Вие можете да избирате вида на имота, който ви интересува: къща, апартамент, магазин, парцел, земя и други и ценовия диапазон, като всичко това е реализирано чрез AJAX и резултатите ви се показват на началната страница без тя да се презареди.
На началната страница сайтът има търсачка, чрез която може да намерите по-лесно даден имот, а също така има и бутон, който води до страница за разширено търсене, където има много по-детайлно търсене. При избор на даден имот се показва подробна информация за имота, вида на строителството, екстрите, които притежава, цена, както и няколко снимки. Уеб сайтът има страница за контакти, чрез която може да се свържете с администраторите на сайта да зададете своите въпроси и коментари.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg