Семпла, но достатъчно впечатляваща инфографика описва всички „екстри“, включени в наема – озвучаване, WI-FI, лаптоп, специално осветление, климатици, хладилни витрини и др. В секцията „Галерия“ могат да бъдат разгледани снимки от детски празници, рождени дни и други събития. Винаги могат да бъдат добавени още фотоси.

Всички, запазили час за парти, имат възможност напълно безплатно да свалят от сайта специална покана за тържеството и да я препратят на своите гости. Картичката е цветна и красива, разполага с обособени полета, в които да се впише необходимата информация за час и дата на тържеството. Включва и пълно описание къде точно се намира залата.

Отделните атракциони - билярд, дартс, джаги, виртуални игри и др. , които са част от забавлението, са описани по подходящ начин. Формата за контакти е достатъчно подробна. Освен конкретните адреси на залите, предлага и полезна информация за удобен обществен транспорт до там. Отново присъства бутонът „Заведи ме до там“ с координати в Google Maps.

За удоволствието и свободата всеки да изживее празник по свой вкус, свидетелства написаното в секция „Отзиви“: „Страхотно местенце“; „Много добро място за детски рожден ден“; „Препоръчвам“; „Чудесна организация“.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща