Изработка на сайт за зала за парти зала

Изработка на сайт за зала за парти зала

Изработка на сайт за „Games House

Екипът на „Games House“ се занимава с отдаване под наем на парти зали. Изключително иновативна и полезна услуга, която става все по-популярна и търсена. На клиентите им харесва идеята да организират своето тържество по начин, който им допада и на място, където има всичко необходимо.

За „Games House“ създадохме сайт, който е с удобна навигация и подходящи функционалности, чрез които всеки посетител бързо и лесно да се запознае с предложението. Отваряйки сайта, първото нещо, което потребителите забелязват, са ярките и игриви цветове, които подсказват за предстоящо забавление.

Залите са две и на всяка една от тях е отделено специално внимание. Описанието е пълно и подробно, като винаги има възможност то да бъде допълнено или обновено. Резервациите стават само с един клик върху бутоните с телефонни номера, по същия начин всеки може веднага да види локацията, възползвайки се от „Заведи ме до там“.

Семпла, но достатъчно впечатляваща инфографика описва всички „екстри“, включени в наема – озвучаване, WI-FI, лаптоп, специално осветление, климатици, хладилни витрини и др. В секцията „Галерия“ могат да бъдат разгледани снимки от детски празници, рождени дни и други събития. Винаги могат да бъдат добавени още фотоси.

Всички, запазили час за парти, имат възможност напълно безплатно да свалят от сайта специална покана за тържеството и да я препратят на своите гости. Картичката е цветна и красива, разполага с обособени полета, в които да се впише необходимата информация за час и дата на тържеството. Включва и пълно описание къде точно се намира залата.

Отделните атракциони - билярд, дартс, джаги, виртуални игри и др. , които са част от забавлението, са описани по подходящ начин. Формата за контакти е достатъчно подробна. Освен конкретните адреси на залите, предлага и полезна информация за удобен обществен транспорт до там. Отново присъства бутонът „Заведи ме до там“ с координати в Google Maps.

За удоволствието и свободата всеки да изживее празник по свой вкус, свидетелства написаното в секция „Отзиви“: „Страхотно местенце“; „Много добро място за детски рожден ден“; „Препоръчвам“; „Чудесна организация“.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg