Изработка на сайт за архитектурна компания „HAVE Architects“

Изработка на сайт за архитектурна компания „HAVE Architects“

Изработка на сайт за архитектурна компания „HAVE Architects“

„HAVE Architects“ е архитектурна компания, която предлага богат набор от услуги с високо качество, прилагайки всички световни стандарти. Неин основател е арх. Стефан Михайлов, който е готов, заедно с екипа си, да предложи най-добрите решения в архитектурното и урбанистично проектиране.

Фирмата залага на прости, но категорични и въздействащи форми, следвайки целта си да разчупи стереотипите в българската архитектура. Придържа се към основните си ценности, постигайки високи резултати чрез планиране, коректност и иновативност.

За „HAVE Architects“ изработихме сайт, който напълно отговаря на тяхната мисия. Сайтът е двуезичен и предлага бърза и надеждна навигация. Менюто съдържа най-важните бутони, които са напълно достатъчни, за да осигурят 100-процентово потребителско изживяване.

Страниците се прехвърлят с лекота и описанието коректно и точно отговаря на съдържанието. Налична е така полезната търсачка, с чиято помощ всеки потребител може да открие нужното съдържание, въвеждайки отделни думи. Незаменима опция за този, който държи бързо да достигне до определен текст.

В страница „Проекти“ всеки, който иска да се запознае с работата на компанията, може да разгледа поместеното портфолио. Кликвайки върху избран фотос, се отваря подробно описание за проекта с посочено местоположение, година на проектиране, категория сграда и площ. Портфолиото може да бъде обновявано и допълвано по всяко време.

В „Контакти“ има координатите на столичния офис в Google Maps, както и телефон и имейл за връзка. За тези, които искат да изпратят бързо съобщение до фирмата, е предвидена готова форма за попълване. С помощта на вписване в няколко полета, всеки може да направи своето запитване.

За удобство на потребителите, телефонът и имейлът на компанията стоят на всяка страница, горе, вляво на лентата. В долния десен ъгъл пък неизменно присъстват бутоните за споделяне в социалните мрежи. С тяхна помощ всеки, щом се впечатли и хареса нещо, може веднага да го разпространи сред многобройната аудитория в интернет.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg