Страниците се прехвърлят с лекота и описанието коректно и точно отговаря на съдържанието. Налична е така полезната търсачка, с чиято помощ всеки потребител може да открие нужното съдържание, въвеждайки отделни думи. Незаменима опция за този, който държи бързо да достигне до определен текст.

В страница „Проекти“ всеки, който иска да се запознае с работата на компанията, може да разгледа поместеното портфолио. Кликвайки върху избран фотос, се отваря подробно описание за проекта с посочено местоположение, година на проектиране, категория сграда и площ. Портфолиото може да бъде обновявано и допълвано по всяко време.

В „Контакти“ има координатите на столичния офис в Google Maps, както и телефон и имейл за връзка. За тези, които искат да изпратят бързо съобщение до фирмата, е предвидена готова форма за попълване. С помощта на вписване в няколко полета, всеки може да направи своето запитване.

За удобство на потребителите, телефонът и имейлът на компанията стоят на всяка страница, горе, вляво на лентата. В долния десен ъгъл пък неизменно присъстват бутоните за споделяне в социалните мрежи. С тяхна помощ всеки, щом се впечатли и хареса нещо, може веднага да го разпространи сред многобройната аудитория в интернет.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща