В „Услуги“ могат да бъдат прочетени подробности за отделните процедури – мъжко, дамско и детско подстригване, както и измиване, боядисване и изсушаване. Специално място е отделено за „Галерия“ където са на разположение множество снимки, разпределени в албуми, включващи детски прически, небрежни прически, различни видове кок, сватбени прически.

В нарочна графа „Факти/Статистика“ има създадени специални икони, които отброяват по-важното, свързано с дейността – щастливи клиенти, специални благодарности, запитвания и брой създадени прически. Присъства и задължителният за всеки добър сайт блог, където могат да бъдат прочетени новини, полезни съвети и интересни факти от света на модните прически и грижите за косата.

В „Контакти“ всеки може да намери подходящ начин за връзка и запазване на час за желана процедура. Освен адрес и телефон, има и форма за запитване, в която всеки може да се информира писмено за услуга, която го вълнува. Най-отгоре в сайта, за улеснение на клиентите, е изписано работното време и бутон за вход към профила на салона в социалната мрежа.

С един клик върху „Отведи ме там“ се отваря подробна карта с Google Maps координати. Доказателство за добре свършената работа са оставените коментари в „Отзиви“, където дори едно кратко „Супер услуги“ е достатъчно да вдъхнови екипа да продължи мисията си с хъс и желание.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща