Изработка на сайт за салон за красота

Изработка на сайт за салон за красота

Изработка на сайт за салон за красота  „Meladi”

В салон за красота „Meladi” са убедени, че фризьорството е магическо изкуство – умение косата да се поддържа красива и да бъдат създавани забележителни прически. Тяхната мисия е да отговорят на желанията на клиентите, като им предложат професионално обслужване, придружено с настроение и усмивка.

За салон за красота „Meladi” изработихме сайт, който увлича посетителите да го разгледат и да намерят бързо всичко, което ги интересува. Цялостното впечатление, което сайтът създава е за стил и изисканост. Още на началната страница ясно се усеща готовността на екипа да предложи експертни услуги на най-високо ниво.

Цялата информация е подредена в отделни секции, които помагат на потребителите лесно да се ориентират. Допълнително доверие и сигурност  създават кратките визитки, с които се представят хората, работещи в салона, показващи какъв сплотен отбор от квалифицирани и отговорни професионалисти са.

В „Услуги“ могат да бъдат прочетени подробности за отделните процедури – мъжко, дамско и детско подстригване, както и измиване, боядисване и изсушаване. Специално място е отделено за „Галерия“ където са на разположение множество снимки, разпределени в албуми, включващи детски прически, небрежни прически, различни видове кок, сватбени прически.

В нарочна графа „Факти/Статистика“ има създадени специални икони, които отброяват по-важното, свързано с дейността – щастливи клиенти, специални благодарности, запитвания и брой създадени прически. Присъства и задължителният за всеки добър сайт блог, където могат да бъдат прочетени новини, полезни съвети и интересни факти от света на модните прически и грижите за косата.

В „Контакти“ всеки може да намери подходящ начин за връзка и запазване на час за желана процедура. Освен адрес и телефон, има и форма за запитване, в която всеки може да се информира писмено за услуга, която го вълнува. Най-отгоре в сайта, за улеснение на клиентите, е изписано работното време и бутон за вход към профила на салона в социалната мрежа.

С един клик върху „Отведи ме там“ се отваря подробна карта с Google Maps координати. Доказателство за добре свършената работа са оставените коментари в „Отзиви“, където дори едно кратко „Супер услуги“ е достатъчно да вдъхнови екипа да продължи мисията си с хъс и желание.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg