Специално внимание е отделено на продуктовата гама на дружеството, разпределена в три основни категории – Акумулатори BAE-Berlin, Фотоволтаици и Отопление. В „Продукти“ всеки може да разгледа какво предлага фирмата, да се запознае с точните параметри на изделията, и да направи запитване за оферта.

С натискането на отделни бутони е осигурен достъп до останалите продукти и услуги, които фирмата предлага. В „Газификация“ има полезна информация, свързана с промишлени/битови газови инсталации и котелни, както и подробности за монтаж на газови котли, радиатори, конвектори и др.

В „Отопление“ ще видите възможности за проектиране, доставка и монтаж на жилищни и промишлени отоплителни инсталации. В „Електро“ ви очаква пълен набор от услуги, свързани с електроинсталации на сгради и съоръжения, системи за електро управление на машини, изработка на електро табла за автоматизация и др.

 „СОЛАР ЕЛЕКТРИС“ ООД участва в редица мащабни кампании, затова специално за целта създадохме модул „Обекти“, където има изчерпателна информация за реализираните проекти. Там са всички ВЕИ проекти на територията на Мексико и България, биогаз инсталации по метода „суха ферментация“ за производство на електроенергия, както и споделен опит от участие в изграждането на над 1000 газови и отоплителни инсталации.

В „Контакти“ ви очаква кратка форма за писмено запитване, имейл за връзка с фирмата, както и телефони с адреси на офисите в София и Плевен.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща