Включили сме необходимите продуктови филтри, които пестят време и значително увеличават вероятността за покупка. Те са напълно съобразени с потребителските характеристики и отговарят на данните за очаквано поведение на пазаруващите.

И докато филтрирането на продуктите осигурява на клиентите бързо да стигнат до тези, които най-добре отговарят на изискванията им, то сортирането е това, което ги улеснява в избора. Така те могат да разглеждат стоките по зададен възходящ или низходящ ред, по цена, дата на зареждане и т.н.

Благодарение на собствената търсачка „Autocomplete“ (с подсказки), намирането на която и да е категория или конкретен продукт, става лесно и на момента. Според редица проучвания, хората, ползващи вътрешна търсачка, генерират до 50% от оборота и разглеждат средно три пъти повече страници от останалите посетители.

eCommerce платформата е с вътрешна оптимизация (On Page SEO), което го прави както по-достъпен за потребителите, така и по-изряден за търсачките и с възможност за челно класиране. Данните са структурирани със Schema.org, като по този начин отделните елементи се индексират така, че да бъдат разпознати като конкретните продукти, предлагани в магазина.

Друга добра практика, която сме приложили е по отношение стандартизиране модела на URL адресите и тяхното формиране на SEF (Search Engine Friendly) принцип. В противен случай всичко би изглеждало объркващо – един URL с малки букви, друг с големи или пък URL на латиница ведно с URL на кирилица.

Не сме пропуснали и управлението на meta title и meta description. Така сме гарантирали успешно класиране на вече изработения онлайн магазин при търсене, както и подтикване на потребителите да харесат и да поръчат даден продукт, като сме го направили по най-привлекателния и уместен начин.

Характерна особеност е, че уеб сайта е програмиран с персонализиран и оптимизиран програмен код. Постигнахме много добра скорост на зареждане и изградихме сайт, който е готов да издържи свръх натоварване и да поеме увеличен потребителски трафик по време на празници, промоционални кампании, както и през станалия традиционен „черен петък“.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща