Изработка на фирмен сайт

Фирмен сайт

Фирмения сайт е идеалното решение за достигане до нови клиенти,
представяики вашите услуги или продукти пред цялата интернет аудитория.

Уеб дизайн

Фирмения сайт е официалното Ви представяне в интернет и ето защо неговият уеб дизайн, лесното му намиране и привлекателната визия са от огромно значение. Понякога дребни на пръв поглед подробности оказват решаващо влияние върху потребителя. Например син или сив цвят на сайта говорят за строги бизнес-рамки, червеното е символ на агресивност, зеленият цвят предполага хармония. Разбира се, Вие решавате как точно ще изглежда вашия сайт, но ние сме насреща, за да Ви предложим нашите идеи и да обясним защо Ви ги предлагаме.

CMS административен панел

CMS, какво е CMS (Content Management System) или (Система за управление на съдържанието)? Уеб сайт с CMS система Ви предоставя богата функционалност и удобство за лесно управление на съдържанието във всички страници от сайта. За по-лесно и удобно управление на съдържанието, във всеки фирмен сайт интегрираме редактор за оформяне на текст. Редактора е много близик по визия и функционалност на Microsoft Word, което го прави лесен за използване.

Мобилна версия - Респоснив дизайн

Мобилната версия или респонсив дизайна е нещо задължително за всеки уеб сайт. Глобалните тенденции за използването на мобилни устройства за сърфиране нарастват с всеки ден. Вече е факт,че по-големия процент на интернет сърфирането е от мобилни телефони. Google официално обяви от 21 април 2015 г., че дава преоритет на уеб сайтове, които се показват добре на смартфони и други мобилни устройства. От Google разработиха нов googlebot наречен "Mobilegeddon", който засяга резултатите при търсения от мобилно устройство.

Фирмения сайт е необходимост за бизнеса

Бизнеса не почива, когато представяте вашите услуги и продукти в интернет пространството. Уеб сайта е в непрекъснат контакт с вашите клиенти.

Фирма за изработка на сайтове

Цена за изработка на уеб сайт

Цената за изработка на уеб сайт е индивидуална за всеки проект, според неговия обем на съдържание или сложност от функционалности. Сайтът може да бъде ниско-бюджетен или високо-бюджетен.

Цена за сайт
цена за изработка на малък сайт

Изпрати запитване за оферта

Ще разгледаме обстойно вашето запитване и задание, ще остойностим и ще ви изпратим оферта с цена и срокове за изпълнение.

Уговорете среща

Среща, в която да ни представите вашата идея за изработка на уеб сайт и заедно да обсъдим техническите възможности за неговата функционалност.

изработка на уеб сайт

Процеси при изработка на уеб сайт

PROCESS

За да решите да създадете уеб сайт, то това значи, че вие сте осъзнали, че искате да разширите и развивате своя бизнес.
Да покажете на света какво творите и да спечелите нови партньори. Ето няколко стъпки при изработката на вашия уеб сайт:

Избор на подходящ домейн

Изберете име на домейн или с други думи адреса в интернет пространството, където ще стои вашият уеб сайт. Домейна се регистрира за определен срок, най-много за 10 години. И ако спрете да заплащате неговата такса, то вие губите този домейн и вече може друг да го ползва. Хубаво е домейна да прилича на марката или на името на фирмата ви, така че хората да го запомнят и свързват с вас. Колкото е по-кратък домейна, толкова е по-лесен за брандиране, за запомняне и за SEO оптимизация.

Избор на подходящ домейн

Избор на хостинг план

Избор на хостинг или мястото ,където ще бъде качен вашият уеб сайт. Ако създадете сайт и той не бъде качен онлайн то тогава неговото създаване губи смисъл. Има няколко доставчици на хостинг, а именно: безплатен, стандартен, споделен, виртуален и cloud хостинг. Ако сайта е много голям и има голям трафик то тогава може да помислите за собствен сървър колокиран в дейта център.

Избор на хостинг план

Съберете цялата информация в техническо задание

Направете своя план как искате да изглежда вашия уеб сайт. - Вида на сайта ви, дали той ще бъде информационен , продуктов, справочник онлайн медия или друг вид уеб сайт. - Навигацията на уеб сайта, т.е. Структурата на страниците, които искате да има - Страниците- пълнежа или съдържанието, което ще изгражда вашия сайт. Всичко това може да бъде индивидуално за вас, ако преди това сте проучили своите конкуренти, избрали сте най-доброто за вас.

техническо задание за изработка на уеб сайт

Оферта и договор за изпълнение

След, като разполагаме с нужната информация и характеристика на уеб сайта, изготвяме оферта с цена и срокове за изпълнение. Ако офертата ни е одобрена от Вас, следва подписване на договор и изпълнение на проекта в поетите срокове и договорени отношения.

Оефрта и договор за изработка на уеб сайт

Изработка на уеб сайта

Изграждането на сайта започва страница, по страница. След като сте избрали своя дизайн, започваме изграждането или конструирането на уеб страницата. Освен добрата визия, сайта трябва да има и функционалност. Изберете подходящи цветове, лого, ако е необходимо разгледайте и готови темплейти с готова визия и структура. Темплейти може да разгледате на адрес https://themeforest.net или друга подобна платформа. Следва попълването на съдържанието във всяка създадена страница, поставяне на снимки, видео, красиви банери, всичко това води до предпоставка за посещаване на вашия сайт и задържане потребителите в него. Ако потребителите не са привлечени от подходяща визия и интересно за тях текстово съдържание то сайтът няма да е успешен. Помислете, ако имате възможност да публикувате и видео клипове в сайта. Много потребители предпочитат да гледат видео и да чуят това, към което имат интерес отколкото да четат.

Изграждането на уеб сайт

Публикуване на уеб сайта онлайн

Публикуване на уеб сайта онлайн. След като сме минали през всички стъпки до момента: избрали сте домейн, хостинг, създаден е сайта то тогава е време да бъде публикуван така, че да бъде откриван в интернет пространството по ключови думи, които са заложени в него. Изберете правилните МЕТА тагове и ключови думи, изградете връзки от и към сайта ви, добавете сайта в директории за регистрация на уеб сайтове, добавете линк към социални мрежи и линкове в социални мрежи към вашият сайт, оптимизирайте бързината при зареждането на сайта ви.

Публикуване на уеб сайт

Популяризиране в интернет

По-труден вариант е SEO оптимизацията, така че сайта да излиза на челни позиции в търсачките. SEO процеса е труден и много бавен, но дава най-положителни и постоянни резултати. Другия вариант е чрез рекламиране в google AdWords и в социални мрежи с цел да изпъкнете пред останалите и да бъде посетен сайта от повече потенциални клиенти. Така, че за целта можете да ползвате PR компании според бюджета, с който разполагате.

Популяризиране на уеб сайт

Поддръжка на уеб сайта

Ако искате сайта ви да работи добре то трябва и да се поддържа. С времето е необходимо да се работи по съдържанието на сайта, да се добавят текстове, да се пренаписват или допълват стари такива. Така неговият обем ще се увеличава, което води до повече посетители. Също така googlebot, ще разбира, че сайта ви е жив, че се поддържа и обновява. Такива сайтове са харесвани от google и съответно във времето добре позиционирани в индекса на google. Освен поддръжка на съдържанието, хубаво е да се поддържа сайта и от към програмен код. Браузърите постоянно се ъпдейтват и имат нови изисквания към програмният код. Същото е и със сървърите. Един добре написан уеб сайт може да живее около 4-5 години, ако бъде поддържан. Колкото и добре да е поддържан кода на сайта, след около 4-5 години технологиите се променят и съответно сайта също трябва да бъде мигриран или заменен с изцяло нов сайт.

Поддръжка на уеб сайт

Процеси при изработка на уеб сайт

И още по-накратко

PROCESS

Обобщени процеси сведени до 4 последователни действия

техническо задание

сайт архитектура

работа по план

издаване

цена за софтуер

Портфолио

Избрани Проекти

webbuild.bg