Изработка на фирмен сайт

Фирмен сайт

Фирмения сайт е идеалното решение за достигане до нови клиенти,
представяики вашите услуги или продукти пред цялата интернет аудитория.

Уеб дизайн

Фирмения сайт е официалното Ви представяне в интернет и ето защо неговият уеб дизайн, лесното му намиране и привлекателната визия са от огромно значение. Понякога дребни на пръв поглед подробности оказват решаващо влияние върху потребителя. Например син или сив цвят на сайта говорят за строги бизнес-рамки, червеното е символ на агресивност, зеленият цвят предполага хармония. Разбира се, Вие решавате как точно ще изглежда вашия сайт, но ние сме насреща, за да Ви предложим нашите идеи и да обясним защо Ви ги предлагаме.

CMS административен панел

CMS, какво е CMS (Content Management System) или (Система за управление на съдържанието)? Уеб сайт с CMS система Ви предоставя богата функционалност и удобство за лесно управление на съдържанието във всички страници от сайта. За по-лесно и удобно управление на съдържанието, във всеки фирмен сайт интегрираме редактор за оформяне на текст. Редактора е много близик по визия и функционалност на Microsoft Word, което го прави лесен за използване.

Мобилна версия - Респоснив дизайн

Мобилната версия или респонсив дизайна е нещо задължително за всеки уеб сайт. Глобалните тенденции за използването на мобилни устройства за сърфиране нарастват с всеки ден. Вече е факт,че по-големия процент на интернет сърфирането е от мобилни телефони. Google официално обяви от 21 април 2015 г., че дава преоритет на уеб сайтове, които се показват добре на смартфони и други мобилни устройства. От Google разработиха нов googlebot наречен "Mobilegeddon", който засяга резултатите при търсения от мобилно устройство.

Фирмения сайт е необходимост за бизнеса

Бизнеса не почива, когато представяте вашите услуги и продукти в интернет пространството. Уеб сайта е в непрекъснат контакт с вашите клиенти.

Фирма за изработка на сайтове

Цена за изработка на уеб сайт

Цената за изработка на уеб сайт е индивидуална за всеки проект, според неговия обем на съдържание или сложност от функционалности. Сайтът може да бъде ниско-бюджетен или високо-бюджетен.

Цена за сайт
цена за изработка на малък сайт

Изпрати запитване за оферта

Ще разгледаме обстойно вашето запитване и задание, ще остойностим и ще ви изпратим оферта с цена и срокове за изпълнение.

Уговорете среща

Среща, в която да ни представите вашата идея за изработка на уеб сайт и заедно да обсъдим техническите възможности за неговата функционалност.

Портфолио

Избрани Проекти

webbuild.bg