Изработка на фирмен сайт

Фирменият уеб сайт е Вашето лице в света на съвременните технологии, Вашата електронна „визитка”, от която потребителите черпят информация за Вас и Вашата дейност.

Фирмен сайт

Фирмения сайт е идеалното решение за достигане до нови клиенти,
представяики вашите услуги или продукти пред цялата интернет аудитория.

Уеб дизайн

Фирмения сайт е официалното Ви представяне в интернет и ето защо неговият уеб дизайн, лесното му намиране и привлекателната визия са от огромно значение. Понякога дребни на пръв поглед подробности оказват решаващо влияние върху потребителя. Например син или сив цвят на сайта говорят за строги бизнес-рамки, червеното е символ на агресивност, зеленият цвят предполага хармония. Разбира се, Вие решавате как точно ще изглежда вашия сайт, но ние сме насреща, за да Ви предложим нашите идеи и да обясним защо Ви ги предлагаме.

CMS АДМИНИСТРАТИВЕН ПАНЕЛ

CMS, какво е CMS (Content Management System) или (Система за управление на съдържанието)? Уеб сайт с CMS система Ви предоставя богата функционалност и удобство за лесно управление на съдържанието във всички страници от сайта. За по-лесно и удобно управление на съдържанието, във всеки фирмен сайт интегрираме редактор за оформяне на текст. Редактора е много близик по визия и функционалност на Microsoft Word, което го прави лесен за използване.

Мобилна версия РЕСПОНСИВ ДИЗАЙН

Мобилната версия или респонсив дизайна е нещо задължително за всеки уеб сайт. Глобалните тенденции за използването на мобилни устройства за сърфиране нарастват с всеки ден. Вече е факт,че по-големия процент на интернет сърфирането е от мобилни телефони. Google официално обяви от 21 април 2015 г., че дава преоритет на уеб сайтове, които се показват добре на смартфони и други мобилни устройства. От Google разработиха нов googlebot наречен "Mobilegeddon", който засяга резултатите при търсения от мобилно устройство.

Фирмения сайт е необходимост за бизнеса

Фирмения сайт е необходимост за бизнеса

Бизнеса не почива, когато представяте вашите услуги и продукти в интернет пространството. Уеб сайта е в непрекъснат контакт с вашите клиенти.

Изработка на сайт

Процеси при изработка на сайт

За да решите да създадете уеб сайт, то това значи, че вие сте осъзнали, че искате да разширите и развивате своя бизнес. Да покажете на света какво творите и да спечелите нови партнъори. Ето няколко стъпки за изработка на сайт:
Избор на подходящ домейн 1

Избор на подходящ домейн

Изберете име на домейн или с други думи адреса в интернет пространството, където ще стои вашият уеб сайт. Домейна се регистрира за определен срок, най-много за 10 години. И ако спрете да заплащате неговата такса, то вие губите този домейн и вече може друг да го ползва. Хубаво е домейна да прилича на марката или на името на фирмата ви, така че хората да го запомнят и свързват с вас. Колкото е по-кратък домейна, толкова е по-лесен за брандиране, за запомняне и за SEO оптимизация.
Избор на хостинг план

Избор на хостинг план

Избор на хостинг или мястото ,където ще бъде качен вашият уеб сайт. Ако създадете сайт и той не бъде качен онлайн то тогава неговото създаване губи смисъл. Има няколко доставчици на хостинг, а именно: безплатен, стандартен, споделен, виртуален и cloud хостинг. Ако сайта е много голям и има голям трафик то тогава може да помислите за собствен сървър колокиран в дейта център.
2
Съберете цялата информация в техническо задание 3

Съберете цялата информация в техническо задание

Направете своя план как искате да изглежда вашия уеб сайт. Вида на сайта ви, дали той ще бъде информационен , продуктов, справочник онлайн медия или друг вид уеб сайт. Навигацията на уеб сайта, т.е. Структурата на страниците, които искате да има Страниците- пълнежа или съдържанието, което ще изгражда вашия сайт. Всичко това може да бъде индивидуално за вас, ако преди това сте проучили своите конкуренти, избрали сте най-доброто за вас.
Оферта и договор за изпълнение

Оферта и договор за изпълнение

След, като разполагаме с нужната информация и характеристика на уеб сайта, изготвяме оферта с цена и срокове за изпълнение. Ако офертата ни е одобрена от Вас, следва подписване на договор и изпълнение на проекта в поетите срокове и договорени отношения.
4
Изработка на уеб сайта 5

Изработка на уеб сайта

Изграждането на сайта започва страница, по страница. След като сте избрали своя дизайн, започваме изграждането или конструирането на уеб страницата. Освен добрата визия, сайта трябва да има и функционалност. Изберете подходящи цветове, лого, ако е необходимо разгледайте и готови темплейти с готова визия и структура. Темплейти може да разгледате на адрес https://themeforest.net или друга подобна платформа. Следва попълването на съдържанието във всяка създадена страница, поставяне на снимки, видео, красиви банери, всичко това води до предпоставка за посещаване на вашия сайт и задържане потребителите в него. Ако потребителите не са привлечени от подходяща визия и интересно за тях текстово съдържание то сайтът няма да е успешен. Помислете, ако имате възможност да публикувате и видео клипове в сайта. Много потребители предпочитат да гледат видео и да чуят това, към което имат интерес отколкото да четат.
Публикуване на уеб сайта онлайн

Публикуване на уеб сайта онлайн

Публикуване на уеб сайта онлайн. След като сме минали през всички стъпки до момента: избрали сте домейн, хостинг, създаден е сайта то тогава е време да бъде публикуван така, че да бъде откриван в интернет пространството по ключови думи, които са заложени в него. Изберете правилните МЕТА тагове и ключови думи, изградете връзки от и към сайта ви, добавете сайта в директории за регистрация на уеб сайтове, добавете линк към социални мрежи и линкове в социални мрежи към вашият сайт, оптимизирайте бързината при зареждането на сайта ви.
6
Популяризиране в интернет 7

Популяризиране в интернет

По-труден вариант е SEO оптимизацията, така че сайта да излиза на челни позиции в търсачките. SEO процеса е труден и много бавен, но дава най-положителни и постоянни резултати. Другия вариант е чрез рекламиране в google AdWords и в социални мрежи с цел да изпъкнете пред останалите и да бъде посетен сайта от повече потенциални клиенти. Така, че за целта можете да ползвате PR компании според бюджета, с който разполагате.
Поддръжка на уеб сайта

Поддръжка на уеб сайта

След изработка на фирменият сайт следва добрата му поддържа. С времето е необходимо да се работи по съдържанието на сайта, да се добавят текстове, да се пренаписват или допълват стари такива. Така неговият обем ще се увеличава, което води до повече посетители. Също така googlebot, ще разбира, че сайта ви е жив, че се поддържа и обновява. Такива сайтове са харесвани от google и съответно във времето добре позиционирани в индекса на google. Освен поддръжка на съдържанието, хубаво е да се поддържа сайта и от към програмен код. Браузърите постоянно се ъпдейтват и имат нови изисквания към програмният код. Същото е и със сървърите. Един добре написан уеб сайт може да живее около 4-5 години, ако бъде поддържан. Колкото и добре да е поддържан кода на сайта, след около 4-5 години технологиите се променят и съответно сайта също трябва да бъде мигриран или заменен с изцяло нов сайт.
8

Цена за изработка на фирмен уеб сайт

Цената за изработка на фирмен уеб сайт е индивидуална за всеки проект. За да изготвим оферта, свържете се с
нас, разкажете за вашия бизнес или идея за онлайн бизнес.
Запитване за оферта

Запитване за оферта

След като разгледаме вашето запитване за създаване на онлайн магазин, ще изготвим персонална оферта на цена, която е съобразена с изискванията на бизнеса ви.

Уговорете среща

Уговорете среща

Брифирайте ни на кратко преди срещата! Така ще бъдем възможно
най-полезни. Опишете ни кратко идеята за вашият фирмен уеб сайт,
вида продукти, които ще предлагате в него и т.н.

 

Разгледайте част от
Реализирани проекти

Изработка на уеб сайт за ReGo Rehabilitation
Изработка на уеб сайт за ReGo Rehabilitation Фирмени сайтове
Изработка сайт на фирма за почистване
Изработка сайт на фирма за почистване Фирмени сайтове
Изработка на уеб сайт за фирма ВЕСПА
Изработка на уеб сайт за фирма ВЕСПА Фирмени сайтове
Уеб сайт за Clima Research
Уеб сайт за Clima Research Фирмени сайтове
Изработка на сайт за компания ММ Политрейд
Изработка на сайт за компания ММ Политрейд Фирмени сайтове
Изработка на уеб сайт на TOYABG
Изработка на уеб сайт на TOYABG Фирмени сайтове

Как да изберем фирма за изработка на сайтове?

Търсенето на фирма за изработка на сайт е отговорна и не лека задача. В днешно време има много фирми, които предлагат изработка на сайт, но как да разберем коя фирма е най-подходяща? Има няколко важни моментa, на които трябва да се обърне внимание преди да решите да възложите изпълнението на проект.

Разгледайте сайта на фирмата

Разгледайте сайт структурата на фирмата начина, по който те представят услугите си и начина, по който позиционират информацията за техните услуги. Ако тяхната структура и позициониране ви допада има голям шанс да ви допадне структурата, която ще Ви предложат и за вашия сайт. В последните години повечето уеб агенции използват готова структура за сайтове като закупуват темлейт. Това спестява много време и много от цената за изработка на уеб сайт и определено е добър избор. В последните години повечето сайтове са изградени именно върху темплейт. Разбира се можете да изберете вашия сайт да не е върху темплейт, а да е нарисуван специално за Вас от графичен дизайнер. Това е по-бавен и по-скъп процес, но също е добро решение стига да заделите достатъчно време и от ваша страна. Не е от значение кой подход ще изберете, важно е фирмата, с която ще работите да разбира от работата си и да разполага с екип от професионални програмисти. Всяка дигитална агенция има своята история и компетенции.

История и компетенции

Всяка уеб агенция има страница „За нас“, разгледайте колко опит е натрупала фирмата и какви са нейните компетенции. За вас не е важно да знаете с какви програмни езици работи, а е важно да се убедите дали фирмата е компетентна да направи връзка между offline и online бизнеса. Това са две различни компетенции и за добрата им синхронизация се изисква опит и различен поглед. В онлайн присъствието е важно потребителското изживяване, така както е важно как посрещате един клиент във вашия офис или търговски обект. Ако фирмата е натрупала дългогодишен опит несъмнено ще го използва за реализацията на вашия уеб сайт.

Ако фирмата познава много програмни езици и технологии сигурно, е че може да разработи и най-сложните функционалности за вашия проект.

Разгледайте портфолиото с изпълнени проекти от фирмата

Вижте какво са направили има ли в портфолиото им проекти, които да ви допадат като структура, уеб дизайн и функционалност? Изработили ли са проекти във Вашата ниша?

Ако не са правили уеб сайтове във Вашата ниша, то тогава обърнете внимание как са се справили с проекти в друга ниша. Това може да Ви даде ясен отговор за това как биха се справили с вашия проект.

Свържете се с фирмата

Изпратете им задание за изработка на уеб сайт, уговорете си среща, обсъдете реализацията на вашия сайт, обмислете какви резултати ви обещават и преценете дали могат да се справят с тях. Ако са спечелили доверието ви, могат да спечелят доверието и на вашите потенциални онлайн клиенти.