Изработка на онлайн магазин WebBuild

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазини на конкурентна цена, които продават.
Електронни магазини с уникален характер и безупречна функционалност.
Индивидуален подход с практични решения според характера на търговията.
Разработка на персонализирани (къстъм) модули и модификации без ограничения.

Изработка на онлайн магазини с Безгранични възможности за развитие

В Уеббилд България изграждаме онлайн магазини, които са гъвкави, което дава възможност софтуерът да се развива и надгражда без ограничения. Ние предлагаме създаване на онлайн магазин чрез изцяло къстъм програмен код, което дава възможност да се разработи всяка желана от клиента функционалност.

Защо да изберете Уеббилд България за изработка на онлайн магазин?

Започвате интернет бизнес, който искате да развивате, а не само да притежавате сайт за престиж. Изпробвали сте готови платформи за създаване на онлайн магазини, но бизнесът ви не се развива. Били сте ограничени откъм възможности за надграждане и оптимизиране. Ние ще ви помогнем да преодолеете всички ограничения и да увеличите продажбите и клиентите си.

Как да получа оферта за изграждане на онлайн магазин? Свържете се с нас

Да пием по кафе, да обсъдим вашата идея за софтуер, уеб сайт или онлайн магазин

Как онлайн магазинът работи за вас?

Как онлайн магазина работи за вас Продава денонощно
Как онлайн магазина работи за вас Разширява обхвата на бизнеса
Как онлайн магазина работи за вас Изгражда голяма база от клиенти
Как онлайн магазина работи за вас Поддържа постоянен контакт с клиентите

Подготовка и стартиране на проект за
Изработка на онлайн магазин

Какви са процесите и цената за изработка на онлайн магазин и каква подготовка е необходима?

Уеб дизайн и структура

Към коя таргет група са насочени вашите продукти? Това е важно да се определи още
преди разработката на онлайн магазин.
Дизайнът на сайта трябва да бъде съобразен с целевата група клиенти.

Уеб дизайн адаптиран към всякакъв размер мобилни устройства. Уеб дизайн съобразен с фирмената идентичност и целева аудитория.

Електронен магазин със структура и навигация, осигуряваща по-добро потребителско преживяване, което да спомогне за получаването на повече запитвания и продажби.

Техническо задание

Разписана навигация на страници, категории и под-категории. Описване на модули и функционалности, които трябва да се разработят за вашия онлайн магазин. Методи за плащане, начини за доставка и др.

Ако се затруднявате да разпишете задание, може
да посочите за пример електронен магазин, който се доближава до вашата идея, след което ние ще ви дадем насока за разписване на задание.
След като ни изпратите базови изисквания, наш консултант ще се свърже с вас, ще обсъдите заедно технически параметри и детайли.

Съвместна работа

Ще получите безценно Know-How от нашите консултанти на база техния опит в изграждането на онлайн магазини за много наши клиенти.
Пълно съдействие от наша страна не само в процеса на дизайн и направа на онлайн магазин за вашия бизнес, а и след завършването му!

Задължително обучение за работа с интернет магазина и запознаване с административния панел.

Безценни съвети за поддръжка на вашия електронен магазин и SEO оптимизация за по-добра индексация в индекса на Google.

Имате нужда от направа на онлайн магазин? Свържете се с нас

Интеграция с Външни системи

Свързване на интернет магазин с други софтуери и системи.

Webbuild Warehouse Solution

Webbuild warehouse
solution

Money work складов софтуер

Money work Складов софтуер

Erp система

Erp Erp система

Интеграция с Платежни системи

Борика - онлайн плащания

Борика Онлайн плащания

Пейпал - онлайн плащания

Paypal Онлайн плащания

Пейсера - онлайн плащания

Paysera Онлайн плащания

Изипей - онлайн плащания

Easypay Онлайн плащания

Ипей - онлайн плащания

Epay Онлайн плащания

Интеграция с Куриерски компании

Спийди - куриерска компания

Speedy Куриерска компания

ДПД - куриерска компания

Dpd Куриерска компания

Еконт - куриерска компания

Еконт Куриерска компания

Рапидо - куриерска компания

Рапидо Куриерска компания

Интеграция с Мрежи за дигитален маркетинг

Google analytics

Google analytics Анализи

Google remarketing

Google remarketing Ремаркетинг

Yandex metrica

Yandex metrica Куриерска компания

Facebook pixel

Facebook pixel Анализи

Разгледайте част от
Реализирани проекти

B2C онлайн магазин за гуми и джанти
B2C онлайн магазин за гуми и джанти Онлайн магазин
B2C и B2B платформа Rumik.bg
B2C и B2B платформа Rumik.bg Онлайн магазин
B2B и B2C eCommerce платформа PCLife.bg
B2B и B2C eCommerce платформа PCLife.bg Онлайн магазин
B2C и B2B eCommerc платформа Robusta.bg
B2C и B2B eCommerc платформа Robusta.bg Онлайн магазин
B2C и B2B търговска платформа на JUP.BG
B2C и B2B търговска платформа на JUP.BG Онлайн магазин
Магазин за автомобилни аксесоари
Магазин за автомобилни аксесоари Онлайн магазин

Практични решения за изработване на онлайн магазин Електронен магазин от Уеббилд България

Най-често срещани практични решения и функционалности при изработка на онлайн магазин, които улесняват покупките или автоматизират процесите. При стартиране на онлайн бизнес може да започнете с това, което ви е най-необходимо, а впоследствие да надграждате системата на своя интернет магазин.

Адаптивен дизайн

От 2015 г. насам, мобилната версия или респонсив уеб дизайн (адаптивен дизайн) е нещо задължително за всеки уеб сайт, който иска да не губи своите потребители или добрата си индексация в Google. 2019 г. от Google обявиха, че в десктоп индекса си класират сайтове на база на резултатите в индекса в мобилна версия. Адаптивен уеб дизайн на електронен магазин за различни устройства и резолюции. Desktop, таблети и мобилни телефони.

Интернационализация

Мултиезичност или различни езикови версии при изработване на онлайн магазин под един или повече домейни. В процеса на създаване на електронен магазин от Уеббилд България има възможност за надграждане с много езикови версии, като тяхното управление се осъществява от един административен панел.

Филтри

За какво служат филтрите в един интернет магазин? Те дават възможност на потребителите да персонализират потребителското преживяване, което увеличава шанса за покупка. Ние предлагаме разработка на различни видове продуктови филтри в процеса на изграждане на онлайн магазин, които помагат на посетителите да намалят листата с продукти, които разглеждат и да открият търсения от тях продукт по-бързо и лесно. Филтърът е инструмент за персонализиране по различни критерии на потребителя и спецификации на продуктите. Можете сами да решите в коя категория на вашия уеб магазин какви филтри да присъстват.

Промоции/Разпродажби

Разработване на специална страница за промо кампания, като "Черен петък" в процеса на създаване на интернет магазин от нас. Управление на визията и продуктите в тази страница. Организация на различни промо кампании, като задавате начална и крайна дата за валидност на намалението, процент или сума за намаление. Модул за генериране на специални промо кодове за намаление към избрани от вас клиенти.

Cross-sell продажби

Увеличаване на приходите чрез т. нар. cross-sales продажби. По време на направа на онлайн магазин за вашия бизнес, ние предлагаме и разработка на модул за cross-sales продажби. Той позволява обвързване на подходящи аксесоари към продуктите. Ако потребител добави в количката чифт обувки, модулът зарежда pop-up прозорец, в който предлага подходящи съпътстващи аксесоари, като чифт резервни връзки, боя или гъба за почистване, например. Ако потребител пазарува в електронен магазин за компютърна техника, модула за cross-sales продажби може да предлага клавиатура, мишка или подходящ монитор. Често потребителите купуват основен продукт, но от вълнение забравят за нужните им аксесоари към него. Това е ролята на cross-sales модула - да бъдат подсетени с правилно предложение.

Методи на плащане

Наложен платеж е един от най-използваните методи за плащане в българските онлайн магазини и най-предпочитан от българския потребител. Втори най-предпочитан след него е пощенският паричен превод. Той стана популярен у нас, след като се заговори за Н-18 и по-специално приложение №33 по чл.3 от наредба Н-18. Освен тези методи, може да събирате плащания от дебитни и кредитни карти, през платежни системи като БОРИКА, PayPal или ePay, както и чрез плащане на каса на EasyPay. Това ще се уточни в процеса на направа на онлайн магазина за вашия бизнес.

 Лизингови продажби

Лизингови продажби чрез различни кредитни институции. Ако вашите стоки не са бързооборотни, увеличете продажбите си чрез продажба на стоки на лизинг, като предоставите възможност на вашите потребители да пазаруват с разсрочено плащане чрез различни кредитни компани без скрити условия. В процеса на изграждане на онлайн магазин за всеки клиент предлагаме интеграция на модул за плащане на лизинг с TBI Bank, БНП ПАРИБА, UniCredit и др.

Куриерски модули

Интеграцията на куриерски модул в процеса на създаване на електронен магазин дава възможност за автоматично генериране на товарителница и заявка към куриера за логистика на пратките. Разработка в кошницата при поръчка за избор на куриер, доставка до офис или до посочен от потребителя адрес.

Многоканални продажби

Изработка на онлайн магазини сервизи и управление на многоканални продажби с различни партньори, като OLX, eMag, pazaruvaj.com и Sravni.bg. Това са само част от платформите, с които може да обвържете вашия магазин. Разработка на различни уеб сервизи (SOAP и JSON) за партньори,  предлагащи вашите продукти в техни платформи, както и разработка на афилиейт програми.

B2B онлайн магазин

Вграждане на B2B модул по време на направата на онлайн магазин е модул за автоматизация на процесите по продажби към вашите партньори и крайни клиенти. Предоставяйки онлайн възможност за заявки на едро, вие намалявате вероятността за грешки при обработка на поръчките, премахвате ограниченията за приемане на заявки във фиксирано работно време и придобивате много други полезни фактори за вашата електронна търговия.

История на продажбите

История за всяка направена покупка през вашия интернет магазин в личния профил на потребителя. История в административната част на сайта към всяка нова поръчка. История с покупките за всеки клиент на вашия електронен магазин.

Интеграция с ERP или склад

Синхронизация със складови наличности и номенклатури за изработените от нас онлайн магазини. Автоматичен експорт на поръчки към продажби в складов софтуер. Ако ЕРП системата или складовият софтуер е изработен от Уеббилд България, имате възможност за управление на целия електронен магазин директно от софтуера.

Скорост на зараждане

Оптимизация на програмен код за максимално бързо зареждане на страниците на интернет магазини с голямо количество продукти. Добре оптимизирана структура на база данни с релационни връзки между отделните таблици за съхранение на информацията. Това дава възможност на уеб магазина да работи с голям обем от информация, без да се забавя неговата работа. За електроненни магазини с голям обем от информация се използват много допълнителни разработки и технологии за оптимизация скоростта на сайта.

eCommerce SEO оптимизация

За има добра SEO оптимизация един онлайн магазин, важно е да имате възможност сами да управлявате ключовите места в него за въвеждане на ключови думи и фрази. Такива са SEO-friendly URL адресите, мета заглавия, мета описания, хаштагове и др. Структурата на URL адресите, оптимизирания код, бързото действие на сайта и микро-маркирането доверете на нас.

GDPR модул

Поискайте съгласието на вашите потребители за обработка на личните им данни във вашия уеб магазин.
Предоставете напълно автоматизирана възможност за "Забрави ме". Информирайте потребителите си за трети страни, които обработват техни лични данни, като куриерски фирми, лизингови компании, метрични платформи и т.н. Повече по темата "GDPR за онлайн магазин"

Блог/Новини

Предлагаме внедряване на Блог/Новини по време на изработката на онлайн магазина ви. Трябва ли към него да се разработва допълнителен блог за статии? Нека решим заедно!

Маркетинг

Синхронизация на налични продукти от електронен магазин с различни маркетингови канали по време на неговото създаване или поддръжка.

Други eCommerce модули

Сравнение на продукти, опция за добавяне на любими продукти, търсачка с AutoComplete, различни лейбъли и т.н. Всичко това може да бъде част от вашия онлайн магазин в процеса на неговата направа.

Техническа поддръжка

Технологиите в днешно време се менят с часове, а не с дни. Каква техническа поддръжка е необходима за вашия интернет магазин след неговарата изработка?

Миграция към къстъм платформа

Миграция на остарял уеб магазин към изцяло нов с технически актуален код и визия. Миграция от Open Sourse към къстъм платформа е услуга, в която ние сме специализирани и предлагаме със създаването на онлайн магазин.

Изработка на онлайн магазин цена - колко струва тази услуга?

Цената за изработката на онлайн магазин се определя от техническите параметри на съответния електронен магазин. В зависимост от това какъв е обемът на уеб съдържанието и обемът на базата данни от продукти. Колкото повече продукти има един интернет магазин, толкова повече нараства неговата база данни, съответно необходимото процесорно време за обработка на определена информация. В такива ситуации се използват допълнителни технолгии, които обаче увеличават сроковете за разработа и цената на проекта. Разбира се има още много фактори които определят една цена за изработка на онлайн магазин. Брой езикови верси; брой домейни, които зареждат сайта; специфични функционалности и т.н. Всичко това влияр на крайната цена за изработка на онлайн магазин.

 

За какво трябва да се грижите,
когато имате онлайн магазин?

В нашия блог ще намерите много интересни статии за онлайн търговията.

За какво трябва да се грижите, когато имате онлайн магазин?

Безспорно едно от най-важните неща е, да имате надежден партньор както при изработката на онлайн магазина, така и при неговата поддръжка. Освен надежден софтуер за продажби (онлайн магазин), какво друго ни е необходимо? Преди да се захванете с онлайн търговия е хубаво да се запознаете, какво ви очаква след това и...

31% от потребителите в интернет пазаруват онлайн, с 10% средно се е увеличила електронната търговия през изминалата 2020 година

Силен растеж на онлайн търговията в отделни сегменти у нас, отчитат от Българската Е-комерс Асоциация (БЕА). 71 на сто от българските граждани имат достъп до интернет, 31 на сто от тях купуват онлайн, посочват от ЕМА, като уточняват, че данните са само за местния пазар. Любопитно е какви стоки се търгуват по врем...

Важни предпоставки за реализация на успешна интернет търговия

Избор на стока Какво е необходимо за започване на онлайн търговия? Има няколко важни неща, които трябва да знаете, за да създадете и управлявате успешен онлайн бизнес. На първо място разбира се е избора на стока и таргет група. Ако сте собственик на offline търговия, то Вие вече сте направили избора на стока и к...

eCommerce платформа от нулата

eCommerce платформа от нулата: Как да избегнем капана на баналните заблуди Едва ли вече има търговец, който да не е наясно, че офлайн бизнесът е обречен, ако не е дигитализиран. За да оцелеят физическите магазини, те трябва да имат своите онлайн версии. В настоящата действителност това е формулата за успех. В противе...
Софтуерна компания WebBuild

Безгранични доработки и надграждане за
всеки онлайн магазин

Колкото повече продавате, толкова повече нарастват и нуждите за надграждане и
къстамизирани решения към всеки проект.

Цена за изработка на онлайн магазини

Всяка цена за изработка на онлайн магазин е индивидуална. За да изготвим оферта за изграждане на електронен магазин, свържете се с нас,
разкажете за вашия бизнес или идея за такъв. Всяка цена за създаване на е-онлайн магазин е съобразена с нуждите и възможностите на вашия бизнес.

Запитване за оферта и цена

Запитване за оферта и цена

След като разгледаме вашето запитване за създаване на онлайн магазин, ще изготвим персонална оферта на цена, която е съобразена с изискванията на бизнеса ви.

Уговорете среща

Уговорете среща

Дайте ни кратка предварителна информация преди срещата. Така ще бъдем възможно най-полезни. Опишете ни кратко идеята за вашият онлайн магазин, продукти, които ще предлагате в него и т.н.