Изработка на онлайн магазин за автомобилни аксесоари

Изработка на онлайн магазин за автомобилни аксесоари

Изработка на онлайн магазин за автомобилни аксесоари „AutoMarket312“

Зад AutoMarket312.com стои компания с многогодишен опит в сферата на почистването и грижата за автомобила. Фирмата е с утвърдени позиции в продажбата на автомобилни аксесоари, предлагайки отлично качество на достъпни цени.

За „AutoMarket312“ създадохме двуезичен онлайн магазин със собствен стил, подходяща функционалност и възможност за отлично класиране в търсачките, включително в Google. Той е лек и бърз за използване, с пълна GDPR съвместимост.

Регистрацията не е задължителна и клиентите могат да пазаруват и като гости. Възможна е бърза поръчка само с телефон и имейл. Заплащането става в лева или евро и вариантите са много – кредитни и дебитни карти, PayPal, банков път, пощенски превод или наложен платеж.

С един клик върху „Начин на доставка“ е достъпна цялата информация за куриерските услуги до адрес или офис на доставчик както в страната, така и в чужбина. Стоките могат да бъдат получени и на място, във физическия магазин на компанията.

Продуктите са много на брой, но намирането им е лесно, заради разпределението им в отделни категории и добавената Autocomlete функция. Проектът включва разработка на промокодове, приложими както за отделен продукт, така и за определена категория или за цялата наличност.

Потребителското изживяване е завършено с опцията за добавяне на любими продукти в нарочен списък, както и с възможността те да бъдат сравнявани. Отделна страница с индивидуален дизайн е предвидена за промоционални кампании, включително и любимия на клиентите черен петък.

Специално внимание е отделено на така важната SEO оптимизация. Настройката за търсачките включва и On-Page оптимизация на всички страници. Налични са и няколко банер позиции за специално рекламиране на определени продукти. Клиентите ги очакват и ваучери с фиксиран период.

Онлайн магазинът разполага с отделно разработени филтри, което го прави достъпен от различни устройства. Цялата информация може да бъде разгледана еднакво бързо както през десктопа на компютъра, така и през телефон или таблет.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg