Продуктите са много на брой, но намирането им е лесно, заради разпределението им в отделни категории и добавената Autocomlete функция. Проектът включва разработка на промокодове, приложими както за отделен продукт, така и за определена категория или за цялата наличност.

Потребителското изживяване е завършено с опцията за добавяне на любими продукти в нарочен списък, както и с възможността те да бъдат сравнявани. Отделна страница с индивидуален дизайн е предвидена за промоционални кампании, включително и любимия на клиентите черен петък.

Специално внимание е отделено на така важната SEO оптимизация. Настройката за търсачките включва и On-Page оптимизация на всички страници. Налични са и няколко банер позиции за специално рекламиране на определени продукти. Клиентите ги очакват и ваучери с фиксиран период.

Платформата разполага с отделно разработени филтри, което го прави достъпен от различни устройства. Цялата информация може да бъде разгледана еднакво бързо както през десктопа на компютъра, така и през телефон или таблет.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща