Сигурността на системата се гарантира със специален достъп, който става чрез персонален вход с потребителско име и парола. В модул „Ремонти“ много лесно се управлява цялата сервизна поддръжка. Това е един наистина незаменим инструмент за всяка компания, занимаваща се с продукти в сферата на техниката.

CRM модулът дава възможност за управление на взаимоотношенията с клиенти. Той проследява в подробности цялостното взаимодействие с различните клиенти и контрагенти. Улеснява и изцяло автоматизира търговския процес. Спомага за качествено обслужване, като дава изчерпателна информация за поведението, нуждите и предпочитанията на клиентите.

Финансовият модул обхваща всички дейности, свързани с паричните потоци и приходно-разходните документи. Чрез него е лесно и напълно автоматизирано фактурирането, издаването на стокови разписки, както и проследяването на всички приходи и разходи. Без него липсва интегрирана финансова система и това води до усложнения и загуба на време.

Групирането на отделните продукти в нарочен модул улеснява дейността. Важно предимство е и управлението на списъци с очаквани стоки, както и заприхождаването и бракуването им като наличност в предприятието.

Съобразявайки се с нуждите на клиента, изработихме ERP система, която гарантира минимален разход на ресурси и по-висока печалба, вследствие оптимизацията на разходи и време.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща