За намирането на конкретен модел от ключово значение е търсачката в магазина. Тя е съобразена с продуктовото разнообразие и предлага търсене както по име за всеки елемент и производител, така и след предварителен избор на точната категория. Логично, заема водещо място в челната лента и присъства на всяка една страница.

При поръчка има удобно падащо меню за избор на съответната опция като памет и цвят, когато такива са налични за конкретния артикул. Регистрацията е опростена, изисква се попълването на няколко реда с най-важната информация. Всеки потребител със собствен акаунт може да добавя продукти в списък с любими неща, както и да сравнява стоките по цени и параметри.

Контактите са налични в менюто и видими за всеки, който иска да се възползва от възможността да изпрати имейл, да се обади по телефон или да посети на място един от офлайн магазините на фирмата. За тях има подробна информация къде точно се намират в столицата, как най-лесно се стига до тях и какво е работното им време през седмицата.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща