С цел привличане на повече клиенти създадохме система за управление на промоционални кампании в „Landing page“, както и допълнителен модул за обработка и публикуване на PDF каталози. Внедрихме модул за сравняване на продуктите по технически характеристики и друг, който позволява създаването и управлението на промо кодове със зададен период на валидност.

Персонализиран В2В (Business To Business) модул с изцяло имплементирани процеси и политики на „Робуста“ ООД  дава възможност на бизнес контрагентите за поръчки, офериране, проверка на наличности и запазване на определени количества. Събирането на имейли е обвързано с „Newsletter“ система за разпращане на съобщения до всички регистрирани потребители.

Това, което грабва потребителите от пръв поглед са управляемите банер и слайдер позиции на първа страница, които умело акцентират върху конкретни дейности или продукти по избор. В „Новини“ всеки може да прочете интересна и любопитна информация, свързана с дейността на фирмата.

Комфортът на клиентите е осигурен с правото на избор дали да пазаруват като гости, като регистрирани потребители или като В2В контрагенти. Те могат да платят по предпочитан от тях начин – чрез PayPal, Борика, по банков път или чрез наложен платеж. Доставките са възможни с „Еконт“ и „Спиди“, без значение дали до адрес или до офис на куриерска фирма.

За целта сме интегрирали модули за автоматично генериране на товарителници и към двете фирми. Включили сме и автоматично актуализиране на адресите им. За удобство на клиентите има опция за доставка и до физическите обекти на „Робуста“ ООД в София, Пловдив, Варна и Слънчев бряг.

За още по-пълноценното изживяване на клиентите сме осигурили:

√ Модул „Любими продукти“, където да записват всичко, което им харесва.

√ Бърза поръчка само с телефон и имейл.

√ Търсачка с autocomplete резултати.

√ Онлайн чат за бърза връзка при нужда от уточняващи въпроси.

√ Продуктови филтри за лесно намиране на продуктите, както и сортирането им по подходящи критерии.

√ При изчерпано количество от даден продукт - съобщение за липсата му и формуляр за запитване за доставка.

√ Модул за писане на ревю към всеки продукт, както и възможност за поставяне на рейтинг оценка.

√ Система за изчисляване на сумите за доставка.

√ Вътрешна оптимизация (On Page SEO) с цел подобряване класирането на сайта и привличане на органичен трафик.

√ Структурирано маркиране на данните  със Schema.org, за да се открои сайтът на страницата с резултати при търсене.

√ Формиране на URL адресите на SEF (Search Engine Friendly) принцип, така че те да бъдат достатъчно кратки, но описателни и лесно запомнящи се.

√ Управление на meta title и meta description, предоставайки информацията за сайта във вид, който алгоритмите на Google и другите търсачки могат да разберат най-добре.

В eCommerc платформата на „Робуста“ включихме модул за редирект чрез 301 на стари към нови линкове, за да запазим индексацията в Google и да предотвратим загубата на трафик. Създадохме и модул за импорт и ъпдейт на XLS файл с възможност в рамките на няколко минути да бъдат обработени до 100 000 продукта, без това да пречи на потребителите.

Благодарение на тези и още много персонализирани разработки, имаме eCommerc платформа, която е с много добра скорост на зареждане, напълно съответства на директивата за GDPR на Европейския съюз и предоставя истинско удоволствие на потребителите.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща