Вариантите да платят са чрез банкови карти, наложен платеж или в брой на касата в офлайн магазина. Всяка стока може да бъде закупена и на изплащане чрез TBI bank, като клиентите имат право да изберат срока на погасяване на вноските и техния размер. Разработили сме и специален модул с формуляр за връщане на поръчки и възстановяване на суми.

Съобразявайки се със спецификата на „Румик“ООД, добавихме още модули, които напълно съответстват на стоките и услугите, предлагани от фирмата, като същевременно в максимална степен допринасят за пълноценното изживяване на потребителите:

√ „Каталози“ – включва месечни брошури със стоки на преференциални цени, които могат да се изготвят предварително и автоматично да се активират на зададените дати.

√ „Бранд“ – тъй като фирмата е вносител на различни марки и дилър на други, тук е мястото, където могат да се селектират продукти от всички категории към съответния бранд.

√ „Услуги“ – изключително ценен модул, съдържащ подробно описание на всички възможни услуги като изготвяне на 3D проекти; рамкиране на картини и огледала; рязане и кантиране на ПДЧ плоскости; машини под наем; транспорт и др.

√ „Магазин“ – тук има подробна информация за фирмата, както и представителна галерия със снимки от физическия магазин.

√ „Сервизи“ – предлага пълен списък на всички над 20 сервиза на фирмата с възможност за качествено обслужване, данни за контакт и Google Maps координати.

Продуктите имат автоматизация на наличните количества и осигурен импорт на нови стоки от различни складови програми. В административната част на сайта сме разработили редица допълнителни инструменти за SEO оптимизация, отчитане на полезни статистики и др.

„Румик“ ООД е от големите вносители на стоки за бита и строителството и основен доставчик на много известни търговски вериги в този бранш. Уеб сайта разполага с над 140 000 продукта, като част от тях са групирани в така нареченото „продуктово семейство“, а други са индивидуални. Тенденцията е базата данни на сайта да расте във времето и да се увеличи драстично.

Заради заложените прогнози за растеж, екипът на „Уеббилд България“ взехме решение да тестваме системата с наличност от над 1 милион продукта и симулирано натоварване на трафик от 500 потребители едновременно. Резултатите показаха бърз софтуер със зареждащи се страници за стотни от секундата.

Освен добрата скорост на зареждане при филтриране, осигурихме и пестене на процесорно време при обработка на данните. Така магазинът ще работи оптимално и при споделен хостинг, където процесорните минути са лимитирани на всеки 24 часа.

В процеса на работа приложихме много нови технологии, които са извън стандартните и масово използвани при изработката на по-малки онлайн обекти, за да осигурим нужното високо качество и издръжливост на натоварване. Постигнахме бърз и сигурен софтуер, SEO оптимизиран, с GDPR съвместимост, изработен с внимание към детайлите и грижа към клиентите.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща