Освен надеждното административно обслужване, с което разполага сайтът, той е ориентиран и към бързото и улеснено взаимодействие с потребителите. На тяхно разположение е собствена търсачка с подсказки – „Autocomplete“. Тя е с достатъчно широко поле за изписване, което освен отделни думи, побира и цели изречения, без да скрива написаното.

В челната лента на всяка страница постоянно присъства както търсачката, така и телефон за бърза връзка плюс точна локация чрез Google Maps. Неизменно остават изписани и отделните страници, които са видими постоянно и винаги на  разположение на посетителите за бързо преминаване от една в друга.

Сайтът е с адаптивен уеб дизайн (responsive web design) и мобилна версия, което го прави удобен за разглеждане на всякакви устройства. Това му предимство води и до по-добро индексиране от Google с цел SEO оптимизация. В дългосрочен план е успешно решение, имайки предвид колко динамично се развива пазарът на мобилни устройства.

Уеб сайтът се отличава с много добра скорост на зареждане и с високо ниво на сигурност. Той е с вътрешна оптимизация (On Page SEO), което е плюс за потребителите, тъй като го прави по-достъпен за тях. В същото време има значение и за търсачките, които го приемат за изряден и са готови да го класират на челни позиции.

Като цяло CMS системата изисква по-дълъг срок на изпълнение, включително по-продължителен процес на тестване на всички функционалности и дизайна. Подходяща е за сайтове с по-голям бюджет, които имат изисквания за по-висок контрол и защита.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща