Моделите на ВЕСПА се правят по поръчка и изискват технологично време за изработка. Фирмата обаче се стреми да поддържа определени количества на склад, което наложи включването на отделна секция „В наличност“. Там се добавят всички машини, които към настоящия момент са готови и могат да бъдат закупени веднага.

Специално място е отделено на клиентите на фирма, тъй като те са над 400 от цял свят. Техните добри отзиви са доказателство за качествената и надеждна работа на фирмата, както и за иновативните решения, които предлагат експертите на компанията при индивидуалните поръчки, които изпълняват.

В „Галерия“ са публикувани качествени снимки на произведените мелници за пластмаса и спомагателна екипировка, които могат да бъдат подробно разгледани. В специално разработена контактна форма всеки може да направи писмено запитване, като има възможност да прикачи файл или да добави изображение към въпроса си.

Други полезни данни, споделени в „Контакти“, са адресът на фирмата, телефони за връзка, както и имейл за комуникация. На разположение на потребителите има подробна карта с Google maps координати за достъп до офиса и до производствената база на компанията, където всеки, който пожелае, може да се запознае с работата на екипа на ВЕСПА на място.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща