Компанията е специализирана в разрешаването на сложни инженерни и бизнес предизвикателства и потвърждение на успехите ѝ в сферата на иновационните технологии са проектите, представени в модул “Клиенти”. Доказателство за добрите инвестиционни решения е и снимковият материал в “Галерия”.

Клиентите обичат да отварят секция “Контакти” още в самото начало, за да се уверят, че сайтът е легитимен и могат да имат доверие на фирмата. Потребителите разполагат с пълен достъп до телефоните и местонахождението на столичния офис, включително и упътване чрез Google Maps координати. Те могат да се свържат с представител на компанията и по имейл или като се възползват от контактната форма. 

Възможните начини за връзка с консултант на Clima Research са постоянно видими най-отгоре на всяка страница, за да улеснят още повече комуникацията. Подборът на екип включва млади, способни хора с отлично образование и правилен подход към работата. Цялостният дизайн на сайта потвърждава професионализма на компанията и готовността ѝ да предложи най-иновативните решения в организирането и изграждането на цялостна концепция за реализиране на инвестиционни проекти. 

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща