Изработка сайт на фирма за почистване

Изработка сайт на фирма за почистване

Изработка на сайт за фирма за професионално почистване „ilda.bg“

Фирма „Индексит“ ЕООД предлага професионално почистване на домове, офиси, магазини и други помещения в Плевен. Екипи от обучени служители се грижат за предоставянето на качествени услуги. В работата си отделят внимание на всеки детайл, използвайки почистващата сила на Рейнбоу и доверявайки се на изцяло екологични продукти.

За фирма „Индекс ИТ“ ЕООД изградихме динамичен сайт, който предлага на посетителите пълноценно изживяване и бързо ориентиране в разнообразието от услуги. Много лесно всеки може да намери това, което търси и да се запознае с нужните подробности. Достатъчно е да проследи модул „Услуги“.

Там ще открие пълно описание на всички дейности, които фирмата извършва, разделени по категории – почистване на апартаменти, офис, мебели, прозорци, баня, пране на мека мебел и матраци, възможност за абонаментно почистване и наемане на домашни помощници.

Нещо, което потребителите много ценят е, когато четат за дадена услуга, веднага да видят цената й. Сайтът разполага с тази функция – пълен ценоразпис на всичко, което фирмата предлага. За улеснение на всички, които се нуждаят от допълнителна информация, е налична секцията „Често задавани въпроси“. Там са едни от най-търсените отговори.

Още полезни съвети и различни трикове за постигане на чиста и здравословна среда може да прочетете в създадения „Блог“. За започване на кореспонденция е налична форма за контакти, където всеки има възможност да отправи запитване.

Посочени са всички начини за връзка – пълен адрес на офиса, телефон и имейл. Тази информация, както и работното време, присъстват на всяка страница в сайта, винаги най-отгоре за максимално удобство на клиентите. Целият дизайн на сайта внушава заявката на фирмата да осигури безупречно почистени помещения, влагайки много любов и старание.

„Клиентите за нас“ е мястото, където всеки, който все още се чуди дали да се довери на „Индексит“ ЕООД може да прочете: „Благодаря Ви за прекрасната работа…“, „Страхотни!“, „Горещо препоръчвам…“, „Пак ще се доверим на Вас.“

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg