Нещо, което потребителите много ценят е, когато четат за дадена услуга, веднага да видят цената й. Сайтът разполага с тази функция – пълен ценоразпис на всичко, което фирмата предлага. За улеснение на всички, които се нуждаят от допълнителна информация, е налична секцията „Често задавани въпроси“. Там са едни от най-търсените отговори.

Още полезни съвети и различни трикове за постигане на чиста и здравословна среда може да прочетете в създадения „Блог“. За започване на кореспонденция е налична форма за контакти, където всеки има възможност да отправи запитване.

Посочени са всички начини за връзка – пълен адрес на офиса, телефон и имейл. Тази информация, както и работното време, присъстват на всяка страница в сайта, винаги най-отгоре за максимално удобство на клиентите. Целият дизайн на сайта внушава заявката на фирмата да осигури безупречно почистени помещения, влагайки много любов и старание.

„Клиентите за нас“ е мястото, където всеки, който все още се чуди дали да се довери на „Индексит“ ЕООД може да прочете: „Благодаря Ви за прекрасната работа…“, „Страхотни!“, „Горещо препоръчвам…“, „Пак ще се доверим на Вас.“

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща