Всичко по-интересно за пътя на фирмата от нейното създаване до успешното ѝ участие в над 350 проекта в различни държави ще прочетете в „За нас“. В „Продукти“ има пълен списък на всичко, което фирмата предлага – от стандартни до високо ефективни специални полимери и инженерни пластмаси.

В „Партньори“ са изброени всички фирми, с които „ММ Политрейд“ работи и има изградени дългогодишни контакти. Всички те са лидери в производството на предлаганите от тях изделия. Специално място е отредено на раздел „Пазари“, където е посочено в кои индустриални сектори намират приложения готовите изделия.

За клиентите е важно да видят сертификатите на фирмата, удостоверяващи внедрените системи по поддържане на високо качество, безопасност на работното място и опазване на околната среда. Те са показани в раздел „Сертификати“. Още полезна информация и подробности за предлаганите от фирмата продукти има в обособения раздел „Новини“.

В „Контакти“ е на разположение специална форма за писмена кореспонденция. Там ще намерите имейл и телефони за връзка. От екипа гарантират отговор на всеки въпрос в рамките на 24 часа. Удобна Google Maps карта показва как най-бързо да стигнете до централния офис и до складовите бази на фирмата.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща