Изработка на онлайн магазин за хранителни добавки

Изработка на онлайн магазин за хранителни добавки

Онлайн магазина www.dobavkite.bg Ви предлага много богат избор на хранителни добавки от различно естество: протеини, азотни бустери, фат-бърнъри, креатинови продукти от различни марки. Качествени продукти от естествени натурални съставки и екстракти ще повишат вашата мускулна маса, силата, енергията, ще намалят или увеличат теглото ви в зависимост от ефекта, който желаете.

Продуктите в онлайн магазина са разпределени в категории и подкатегории в зависимост от вида им. Многообразни промоции, както и различни стакове - миксирани продукти. При избор на даден продукт има подробна информация за него - описание, разфасовка, цена, снимки. Желаните от вас продукти се добавят в количката за пазаруване и след завършване на поръчката, може да следите статуса на вашите поръчки.
Сайта има и категория любими - в тази категория може да добавяте любимите си продукти и така да имате по-бърз достъп до тях. Също така има и категория за сравнение, в която може да добавите няколко продукта и чрез нея да видите кои от продуктите има по-добри характеристики.
В сайта има и любопитна информация за любителите на фитнеса, различни упражнения, диети, различни видове хранене, фитнес уреди и др. 

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg