Създали сме удобство за организиране на промоционални кампании, като специален часовник с обратно броене отмерва оставащите минути до изтичане на промоцията. Това предизвиква специално настроение и еуфория сред клиентите и ги подтиква да се включат в пазаруването. За тяхно улеснение са категориите „Нови продукти“, „Най-продавани“ и „Продукти на деня“.

Специално внимание е отделено на клиенти, които ползват продукти за професионални цели. Те могат да избират козметика и консумативи от наличните в магазина като търсят по различни критерии, както и да ги филтрират по цена. Също толкова прецизно своя избор могат да направят всички, които искат да купят подарък за конкретен повод.

Доброто потребителско изживяване се допълва от възможността за сравнение на продуктите, както и от модула „Любими продукти“. Това е златна възможност за търговеца да разбере какво наистина харесват клиентите, както и да си осигури тяхното ангажирано присъствие на сайта, като ги остави сами да съставят списъка с предпочитани продукти.

Добавянето на стоките в пазарската количка става лесно и бързо, като сумата се начислява и обновява в реално време. Доставките се извършват от фирма „Еконт“, като по желание на клиентите могат да бъдат до посочен адрес или до офис на куриера. Предвиденият метод на плащане е чрез наложен платеж.

Освен задължителните контакти  –  телефон и имейл за писмена комуникация, на удобно място са разположени бутони за споделяне в социалните мрежи, съответно във Facebook, Instagram и Twitter.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща