Продуктите са разпределени в категории и подкатегории, което улеснява търсенето. Отделно са описани производствените мощности на предприятието, като за всяка от тях може да бъде изтеглен файл със съответната брошура. За всеки продукт може да бъде изпратено запитване, като формата е винаги достъпна под неговото описание.

„ОПТИКС“ АД се развива с бързи темпове и периодично търси нови попълнения в екипа си. Заради това създадохме специална секция „Кариери“. Там всеки заинтересован може да види обявените нови позиции и да кандидатства за работа.

Специално място е отделено за клиентите на предприятието. В „Сервиз“ ги очаква готов формуляр, чието попълване е максимално улеснено. Така всеки, който има някакво оплакване или проблем, може да потърси бързо решение. Формулярът допуска и качването на файлове до 25 МВ във всички популярни формати.

Общото впечатление от един добре конструиран сайт и приятното потребителско изживяване продължава и в „Контакти“. Там възможностите са разговор по телефон, започване на кореспонденция чрез имейл или изпращане на готов формуляр. Подробно е изписан адресът на компанията в Панагюрище ведно с Google Maps координати.  Възможни са контакти с различните отдели и техните ръководители. 

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща