Изработка на сайт за рекламна агенция

Изработка на сайт за рекламна агенция

Изработка на сайт за печатница „Перфекта Принт“

Печатница „Перфекта Принт“ е с богат опит и утвърдени позиции на българския и на европейския пазар. Разполага със собствена висококачествена печатна база и предлага затворен цикъл на производство на всякакви рекламни материали. Крайният продукт винаги е с отлични качества и на добра цена.

За печатница „Перфекта Принт“ направихме сайт с иновативен дизайн, позволяващ бърз и плавен преглед на наличната информация. Цветовете са приятни и ненатрапчиви, в същото време добре се открояват отделните елементи. Усещането е за професионални услуги и възможност да бъдат изпълнени всякакви поръчки, свързани с различни видове печат.

Пълното разнообразие от печатни и книговезки услуги е ясно описано. Клиентите могат лесно да поръчат изработката на книги, списания, кочани, календари, каталози, етикети, менюта. Също така - подходящи опаковки, кутии и др. Видно е, че фирмата предлага индивидуален подход към всеки проект и разумни цени, съобразени с конкретните изисквания.

Потвърждение за комплексното обслужване са включените довършителни процеси, които са на разположение на потребителите. Освен от различните видове печат – офсетов, дигитален, широкоформатен, трансферен, сито и тампонен печат, клиентите могат да се възползват и от други услуги. Сред тях са ламиниране, щанцоване, цялостно и частично UV лакиране, сухо преге.

Удоволствие за всички посетители на сайта е да отворят секция “Галерия“. Там могат да се запознаят с пълната гама продукти, които фирмата предлага, както и с тяхното най-подробно описание. От отделните видове хартии, картони и формати до възможността за разработка на собствен чертеж, дизайн и мостра.

Нагледно са показани качествени щампи върху дрехи, аксесоари и стъкло. Поредица от снимки представя оригинални фото тапети, подходящи за помещения на закрито и такива за употреба навън. Подробно са описани вариантите за външна реклама, както и всичко, за което се сетите от света на полиграфическите изделия.

Най-отгоре, в челната лента е телефонът за връзка, както и имейлът, на който всеки може да изпрати съобщение. Вдясно е бутонът „Меню“, където потребителите ги очаква бърза и приятна навигация.

Портфолио

Разгледайте и други реализирани от нас Проекти

webbuild.bg