Потвърждение за комплексното обслужване са включените довършителни процеси, които са на разположение на потребителите. Освен от различните видове печат – офсетов, дигитален, широкоформатен, трансферен, сито и тампонен печат, клиентите могат да се възползват и от други услуги. Сред тях са ламиниране, щанцоване, цялостно и частично UV лакиране, сухо преге.

Удоволствие за всички посетители на сайта е да отворят секция “Галерия“. Там могат да се запознаят с пълната гама продукти, които фирмата предлага, както и с тяхното най-подробно описание. От отделните видове хартии, картони и формати до възможността за разработка на собствен чертеж, дизайн и мостра.

Нагледно са показани качествени щампи върху дрехи, аксесоари и стъкло. Поредица от снимки представя оригинални фото тапети, подходящи за помещения на закрито и такива за употреба навън. Подробно са описани вариантите за външна реклама, както и всичко, за което се сетите от света на полиграфическите изделия.

Най-отгоре, в челната лента е телефонът за връзка, както и имейлът, на който всеки може да изпрати съобщение. Вдясно е бутонът „Меню“, където потребителите ги очаква бърза и приятна навигация.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща