В специалния модул „Кафе“ потребителите могат да се запознаят със специално подбраните сортове кафе, пакетирани и подробно описани като  съдържание, грамаж и цена. Екип от висококвалифицирани специалисти се грижи за пътя на качественото кафе – от селекция на суровини, сетивен анализ, контрол, подготовка и баризма.

В модул „Чай“ има богат избор на пакети с първокачествен чай, 100% натурален с истински билки и плодове. Винаги прясна реколта, без изкуствени аромати и добавки, внос от внимателно подбрани ферми в Кения, Индия и Шри Ланка.

За търговци на едро и дистрибутори обособихме отделено специално място. Тук всички, които търсят продукти за магазин, супермаркет, ресторант, бар, хотел или онлайн магазин могат да направят своята заявка. Доставката е безплатна за цялата страна.

В „Контакти“ всеки може да открие адреса на фирмата с Google Maps координати, телефонен номер и имейл за връзка. За тези, които предпочитат да зададат въпроси в писмена форма, относно дадена поръчка, има създадена нарочна бланка, която се попълва бързо и без каквито и да е затруднения. Това е начин да научите повече подробности, които ви вълнуват.

На удобно място, следвайки традиционното навигиране и винаги видими от посетителите са бутоните към социалните мрежи - Facebook, Instagram и Twitter. Така всеки, който пожелае може да последва фирмата, да я популяризира и да ѝ спечели нови последователи и клиенти.

Други реализирани проекти

 Изработка на сайт

Изработка на сайт

Свържете се нас
поискайте оферта за изработка на фирмен уеб сайт

Поискайте оферта

Изработка на онлайн магазин

Изработка на онлайн магазин

Разгледайте услугата ни Изработка на онлайн магазин
или ни изпратете запитване за оферта

Поискайте оферта

Искам оферта

Искам оферта

Свържете се с нас
да си уговорим онлайн или физическа среща

Уговорете среща